Beslis dat je gelukkig gaat zijn


Beslis dat je gelukkig gaat zijn
Het doel van het leven is 
✨Vreugde...

1. Beslis dat je gelukkig gaat zijn. Dat klinkt te makkelijk, maar het is het niet. Als je elke dag begint met te beslissen dat je gelukkig zal zijn en vastbesloten bent ruimte te creëren voor vreugde in elk deel van je dag, dan zal je dat vinden. We vinden altijd wat we zoeken, en we krijgen dat waartoe we intenties zetten. Dus zoek naar vreugde, plaats je intentie voor vreugde, en je zal ze krijgen.

2. Wees kristalhelder over de vreugdevolle uitkomsten die je wenst. Intentie creëert onze realiteit, en wanneer we duidelijk zijn over de uitkomsten die we wensen, creëren we een directe weg om die te manifesteren. Dit houdt onze focus erbij, zodat we niet afgeleid worden door verstoring en het helpt ons sterke grenzen te behouden en onze energie in goede banen te leiden. Wees duidelijk dat je vreugde, vreugdevolle en vreugde-vervulde dingen in je leven wenst, en creëer zo het pad naar vreugde.

3. Blijf onthecht om afleidingen te vermijden. Onthecht zijn maakt dat we zorg dragen zonder ergens in betrokken te worden, het is het verschil tussen mededogen en medelijden. Het geeft ons ook een ‘duidelijkheids-check-moment’ vooraleer we ervoor kiezen ons te verbinden met iets dat ons van ons pad en uit onze energie zal halen. Wanneer we onthecht zijn blijven we op ons pad, en vloeien verbindingen naar ons toe. Afleidingen trekken ons weg van ons pad, en in situaties die onze energie weghalen. We zijn een vreugdevolle inspiratie voor iedereen wanneer we op ons eigen vreugdevolle pad zijn.

4. Gebruik onderscheidingsvermogen in plaats van oordelen om in vreugde te blijven. Oordelen is een mening over of iets goed of fout is, en het blokkeert onze energiestroom. Met onderscheidingsvermogen beslissen we of iets voor ons juist of fout is, en dan kunnen we onze energiestroom in de meest gunstige richting sturen. Onderscheidingsvermogen schenkt ons een pauzemoment vooraleer we ja of nee zeggen, om er zeker van te zijn dat wat er voor ons ligt, volledig is afgelijnd op onze intentie. Gebruik onderscheidingsvermogen om op je pad van vreugde te blijven en de energie stromend te houden.

5. Hou je met je eigen zaken bezig om op je pad van vreugde te blijven. Een intentie plaatsen kan ons het tegenovergestelde heel erg duidelijk maken. Wanneer we vreugde wensen, kunnen we ons ook heel erg bewust worden van alle ongeluk rondom ons. Ons eigen pad is onze energie-plek van kracht, en we zijn een betere leraar wanneer we het voorbeeld leven, dan wanneer we onze vreugde inperken door anderen vanuit medelijden te helpen. We doen ons beste werk wanneer we doen wat we het beste doen, en dat is ons leven leven en onze eigen energie beheren. We kunnen anderen niet gelukkig maken of vreugde schenken, maar we kunnen wel een voorbeeld zijn van vreugde en vreugdevol leven.

De basis van het leven is 
✨Vrijheid...
Het doel van het leven is
✨Vreugde...
Het resultaat van het leven is 
✨Groei... 

Ik wens je een vreugdevol moment, dag, week, maand, jaar, leven