Healy is de nieuwste uitvinding in de zorg. Het is

een draagbaar holistisch wellness-apparaatje dat wordt gebruikt om het energetische veld van het lichaam in balans te brengen en het zelf-genezend vermogen van het lichaam te activeren. Het heeft zowel medische als niet-medische toepassingen die geïndividualiseerde frequenties gebruiken om de geest en het lichaam in balans te brengen en stress te verlichten.

De verbinding en contacten met de HEALY hebben mij zo veel gegeven en gebracht waar ik naar zocht! Het heeft mij nog meer versterkt in nog meer GEZONDHEID, LIEFDE, VRIJHEID,ONAFHANKELIJKHEID en OVERVLOED…

Dit gun ik jou ook :)

Zou jij hier meer over willen weten? En heb jij het gevoel dat het ook iets voor jou kan zijn? Schroom je niet en Plan dan hier je afspraak in voor een GRATIS helende frequentie Scan. 


Of stuur mij dan een berichtje of neem telefonisch contact op via de Contactpagina of kijk op: Begeleiding & ondersteuning 


Let op!! Alles is op basis van vrijblijvendheid…Niets moet, alles mag!… Niet omdat het moet, maar omdat het kan!… Denk in kansen en mogelijkheden ipv in beperkingen :)

Liefdevolle groet,

Ron ♡