In liefdevolle aanwezigheid

In liefdevolle volledige aanwezigheid…

Kan een vrouw zich geven. Er dient veiligheid, vertrouwen en openheid te zijn van de kant van de man, zodat dat de magie kan gaan stromen.

Deze magie ontstaat in eerste instantie vanuit liefde voor jezelf. Vanuit een open hart voor jezelf van waaruit de energie vrij kan stromen naar de ander. Je voelt het en alles komt in beweging.

Zodra er nog bescherming op zit van uit het verleden, oude ervaring, overtuiging en conditionering gaat hart steeds weer dicht en dat is voor de ander te voelen in het energieveld. Je beschermt je hart tegen de pijn zodat het niet open kan zijn…

De liefdevolle stroming kan alleen maar plaats vinden als er volledige openheid is naar jezelf en de ander. Er is geen goed of fout maar het gaat er omdat dat je beide een draagvlak creëert voor de liefdevolle stroming. En dat kan alleen maar als je blokkades geheeld zijn. 

Heling en selfceare zorgen er voor dat je dat je weer kan kan stromen zoals je bedoelt bent. Liefde waardering en aandacht willen we allemaal en dit begint echt bij jezelf.  De heling kun je alleen doen of samen met je partner. Dit lukt niet altijd en kun je ook externe hulp in schakelen. 

❞ De ander de schuld geven van jou probleem is de beste manier om er mee te blijven zitten ❝

Want zeg eens eerlijk: jou problemen waren er veelal al eerder dan dat jou partner er was. Hij of zij is slecht te trigger. Gebruik deze kans in om jou oude pijn te helen. Sommige cadeautje komen in de lelijkste verpakkingen 😅

Laat de emotionele pijn van je verleden een brug zijn tot meer verbinding ipv een verwijding. Praat met elkaar, wees openen zodat de ander kan begrijpen wat er in jou speelt. In de openheid kan er een draagvlak worden gecreëerd voor de ander en kan er vertrouwen en veilig ontstaan. 

Vanuit deze 2 basis veiligheden kan alles vrij gaan stromen. We verwachten vaak begrip van de ander want dan zijn we veilig. Dit gevoel van veiligheid en verbondenheid kan alleen maar ontstaan als jij de veiligheid in jezelf kan en mag voelen en ervaren. 

Wees lief voor jezelf zodat de ander  dat voelt en zich vanuit de liefdevolle stroming kan verbinden met zichzelf. Als je er beide voor jezelf kunt zijn, je zelf kunt dragen in je ongemak pas dan kan de liefdes stroming samen smelten naar een hemels niveau waar je samen van droomt.

Xxx