MUSIC FROM SOURSE


MUSIC FROM SOURSE
Muziek uit de Bron is pure energie en Universeel Bewustzijn in Geluid en verbindt je rechtstreeks met de Universele Bron van Creatie.

Het is helend, verbindend, ontspannend, uitbreidend en ontwaakt allemaal tegelijkertijd en in perfecte afstemming met je Hogere Zelf. Het is een geheel nieuwe manier van creëren en manifesteren in geluid.

Muziek uit Source vertaalt multidimensionale energie in geluid. Dit betekent dat elke keer dat je naar een stuk luistert, een nieuw aspect van die energie wordt vertaald in je tijd-ruimtebeleving en realiteit. Het heeft een oneindig potentieel omdat het is gemaakt met en van Universeel Bewustzijn.

Bij het creëren van muziek vanuit de bron, gebruik ik de OMnium-methode van bewustzijnsverruiming. Met behulp van deze methode en deze principes, ben ik in staat om verbinding te maken met de bron van de Schepper, mijn energieën op één lijn te brengen en de muziek rechtstreeks vanuit dit Universele Bewustzijn te brengen.

Terwijl je luistert, zul je op organische wijze deze hoogstrevende Universele energieën en bewustzijn “meevoeren” of absorberen die ingebed zijn in de muziek. Je brein past zich op natuurlijke wijze aan deze frequenties aan omdat ze aangeboren zijn in je wezen, universele structuur en bewustzijn, maar vaak worden vergeten, genegeerd of geblokkeerd.

Deze muziek ontwaakt , op een liefdevolle manier , het geheugen van uw Goddelijkheid , van wie je werkelijk bent. Elke keer dat je luistert, begint een aspect van je Goddelijkheid te resoneren, openen, reinigen, genezen en ontwaken in je menselijke expressie en lichaam.

Music from Source biedt niet alleen een groeiende selectie muziek en producten, maar helpt ook om een nieuwe benadering van bewustzijnsverruiming, genezing en educatie door middel van hoge vibrationele geluiden te introduceren en vast te stellen .

Geniet van de rijkdom aan muziek en energie op deze website en heb plezier tijdens het verkennen van alle fascinerende gebieden die muziek van Source biedt. Het is een deuropening naar het ervaren van Universeel Bewustzijn en ik nodig je uit om binnen te gaan.
Wil je meer info over deze muziek klik dan hier