Over mij image

Mijn naam is Ron Cabalt.
Als kind, puber en jong volwassenen had ik een negatief beeld over mezelf. Ik ben opgegroeid in een warm en liefdevol gezin en toch kon ik mijn plek daar niet goed vinden. Ik was als jong kind al gevoelig en trok me van alles aan. Ook wat niet van mij was ging ik dragen voor anderen om ze te ontlasten, en dat heb ik geweten! In een mensen leven gebeuren er heel veel dingen en je denkt vanuit je “oude” en vaak “onbewuste” "overtuigingen" en "conditioneringen" dat je over de meeste dingen geen invloed hebt. Het sluipt er in het is een onbewust onopgemerkt proces! Tot dat je het bewust maakt!

Ik kwam er achter dat je mensen niet kunt veranderen. Je kunt alleen de kijk op mensen en situaties veranderen. Hier kwam ik achter door veel met lichaamswerk, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording bezig te zijn en dat je vanuit 2 manieren kunt leven! Leven vanuit "LIEFDE” of leven vanuit “ANGST" . IK maakte de keuze om te kiezen voor liefde. Liefde voor mezelf...♡

Toen ik dat inzicht had ging het "beter met mij" Je hebt daadwerkelijk wel een keuze! het leven is maakbaar doormiddel van inzichten, zelfliefde en bewustwording. Waar komen mijn overtuigingen vandaag? waarom doe ik dingen zoals ik ze doe, wat haal ik er
daar uit?

❝ Als je alles blijft doen
zoals je altijd al deed, krijg je wat je kreeg ❞ met andere worden, als je niet tevreden bent met zoals het nu in je leven gaat, dan dien je iets te veranderen.

95% van onze gedachten is onbewust en 5% is bewust. Dus je kunt wel nagaan hoe belangrijk je gedachten zijn. Ik kwam er achter dat ik te veel in mijn hoofd leefde en alle pijnlijke gevoelens had weggedrukt en genegeerd! Mijn intuitie is altijd al heel sterk geweest maar ik negeerde het compleet.

❝ En waar mijn hoofd geen nee meer kon zeggen ging m’n lichaam het voor me doen ❝

Ik mocht me verbinden met de “emotionele opgeslagen angsten en pijnen” en leerde om er juist voor deze pijn te zijn door er liefdevol bij aanwezig te blijven en het bestaansrecht te geven die het kleine jonge kind in mij had.

Na het volgen van diverse seminars, trainingen en masterclasses in 2014 en 2015 van Oa: Michael Pilarczyk, wist ik wat ik wilde gaan doen, en wat mij gelukkig maakte. Michael stelde mij persoonlijk op het podium de vraag, Wat wil echt! en wat wil je met je b&b gaan doen? Waarop ik zei “ik wil gevoel verkopen” 
Ik besloten het roer totaal om te gooien en wilde graag werken aan huis door middel van verhuur van kamers met logies en ontbijt. In 2015 heb ik de schuren geheel verbouwd en omgebouwd tot Bed & Breakfast Opperdoes met 3 sfeervolle ruime kamers. De zolders van de schuur heb ik verbouwd voor verhuur van workshop & vergaderruimtes. Vanaf november 2020 heb ik een Prive Sauna & Wellness gemaakt waar zowel B&B gasten gebruik van kunnen maken als mensen uit de omgeving die even tot rust willen komen en tijd voor zichzelf willen nemen.

Inmiddels begeleid en ondersteun ik mensen op het gebied van “persoonlijke ontwikkeling", "bewustwording", "zelfliefde” en geeft ik ook energetische healings sessies. Ik ben empathies, gevoelig en kan goed luisteren, vindt geen vraag vreemd of gek. Ik heb geen oordeel en veroordeel jou ook niet! Wat zijn jou verlangens, wensen en behoeften. Wat zou jij willen? Leef jij jouw leven of leef jij het leven van een ander? Jij kunt bij mij terecht voor vragen waar je jezelf niet meer kunt uitkomen of misschien wel raar of vreemd vind. Kan jij je emotioneel te uiten en goed uitspreken? Durf jij te gaan staan wie-jij-werkelijk-bent?

Door mijn inmiddels ruime ervaring in het runnen van een B&B, diverse andere bedrijven en omgang met mensen over de hele wereld kan ik goed luisten, en beschik ik over goede communicatie vaardigheden en heb ik plezier in wat ik doe. Inmiddels verhuur ik diverse vastgoed in Medemblik en omstreken.

Ik geniet met volle tuigen van het leven omdat ik de keuze hebt gemaakt om voor liefde te kiezen en uit de angst te stappen. Ik voel mezelf weer, bewoon mijn lichaam en ben ik tot veel meer in staat dan ik dacht ;)

“The only way to go out is to go in” 
De enige weg om PIJN en EMOTIES te verwerken is door naar binnen te gaan en ze liefdevol te omarmen.

Wil jij leren verbinding te maken met je gevoel, om weer in contact te komen met je ware zelf? Schroom je niet en stuur mij dan een bericht of neem telefonisch contact op via de Contactpagina of kijk op de pagina’s “Waar mag ik je mee helpen?” &  Begeleiding & Ondersteuning, hoe werk ik. (Mijn fysieke werkgebied is Ibiza, en soms nederland;) Op afstand werk via telefoon,  beeldbellen of mail.

In Liefde,
Ron