Over mij


Over mij

Mijn naam is Ron Cabalt.
Als kind, puber en jong volwassenen had ik een negatief beeld over mezelf. Ik ben opgegroeid in een warm en liefdevol gezin en toch kon ik mijn plek daar niet goed vinden. Ik was als jong kind al gevoelig en trok me van alles aan. Ook wat niet van mij was ging ik dragen voor anderen om ze te ontlasten, en dat heb ik geweten! In een mensen leven gebeuren er heel veel dingen en je denkt vanuit je "overtuigingen" en "conditioneringen" dat je over de meeste dingen geen invloed hebt. Ik kwam er achter dat je mensen niet kunt veranderen. Je kunt alleen de kijk op mensen en situatie kunt veranderen. Hier kwam er achter door veel met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording bezig te zijn en dat je vanuit 2 manieren kunt leven! Leven vanuit ANGST of leven vanuit LIEFDE. IK maakte de keuze om te kiezen voor liefde, liefde voor mezelf...

Toen ik dat inzicht had ging het "beter met mij" Je hebt daadwerkelijk wel een keus! het leven is maakbaar doormiddel van inzichten en bewustwording. Waar komen mijn overtuigingen vandaag? waarom doe ik dingen zoals ik ze doe, wat haal er daar uit? "Als je alles blijft doen zoals je altijd al deed, krijg je wat je kreeg"! met andere worden, als je niet tevreden bent met zoals het nu gaat, dat dien je iets te veranderen. 95% van onze gedachten is onbewust en 5% is bewust. Dus je kunt wel nagaan hoe belangrijk je gedachten zijn. Ik kwam er achter dat ik te veel in mijn hoofd zat en alle gevoelens had genegeerd! mijn intuitie is altijd al heel sterk geweest maar ik negeerde het compleet. En waar de hoofd geen nee meer kan zeggen doet je lichaam het voor je.

Na het volgen van diverse seminars, trainingen en masterclasses in 2014 en 2015 van Oa: Michael Pilarczyk, wist ik wat ik wilde gaan doen, en wat mij gelukkig maakte. Michael stelde mij persoonlijk op het podium de vraag, Wat wil echt! en wat wil je met je b&b gaan doen? Waarop ik zei “ik wil gevoel verkopen” 
Ik besloten het roer totaal om te gooien en wilde graag werken aan huis door middel van verhuur van kamers met logies en ontbijt. In 2015 heb ik de schuren geheel verbouwd en omgebouwd tot Bed & Breakfast Opperdoes met 2 sfeervolle ruime kamers. De zolders van de schuur heb ik verbouwd voor verhuur van workshop & vergaderruimtes. Vanaf november 2020 heb ik een Prive Sauna & Wellness gemaakt waar zowel B&B gasten gebruik van kunnen maken als mensen uit de omgeving die even tot rust willen komen.

Inmiddels begeleid en ondersteun ik ook mensen op het gebied van “persoonlijke ontwikkeling", "bewustwording" en "zelfliefde”. Door mijn inmiddels ruime ervaring in het runnen van een B&B, en omgang met mensen over de hele wereld verhuur ik diverse vastgoed in Medemblik en omstreken. Ik geniet weer met volle tuigen van het leven omdat ik de keuze hebt gemaakt om voor liefde te kiezen en uit de angst te stappen.

Ik ben tot veel meer in staat dan ik dacht ;)...