Liefdevolle Coaching, Begeleiding & Ondersteuning in het proces naar jezelf ❤️

GRATIS kennismakingsgesprek aanvragen

Loop je tegen bepaalde dingen aan en wil je snel een antwoord op je vragen. Maar je wilt natuurlijk ook voelen of we een juiste klik hebben. Dan kun je kiezen voor een GRATIS kennismakingsgesprek….

Meer Informatie  

Live 1 op 1 gesprek

Het kan erg fijn en prettig zijn om je verhaal de doen in een veilige liefdevolle omgeving waarbij veiligheid en vertrouwen voorop staat dat kan hier in de prachtige natuur van Ibiza

Meer Informatie  

Bellen of Beeldbellen

Loop je tegen bepaalde dingen aan en wil je snel een antwoord op je vragen. Dan kun je kiezen voor bellen of Beeldbellen.

Meer Informatie  

1 op 1 Energetisch healing sessie

Zit je vast in je lichaam? Stroom je niet meer goede door? Voel je letterlijk je blokkades? Dan kan een energetisch healing voor jou een bevrijding zijn…

Meer Informatie  

1 op 1 Begeleiding & Ondersteuning

HELING VAN OUDE PIJN De heling van oude pijn begint wanneer je bereid bent om oude pijn te erkennen, het in de ogen te kijken, het te voelen, te onderzoeken en het zo alsnog te verwerken.

Meer Informatie  

Bepaal je levensdoel

Krijg inzichten in je talenten en bepaal je levensdoel. Verborgen talenten schuilen in jou kom achter dingen dingen die je eigenlijk altijd al wist, nog niet durfde ;)

Meer Informatie  

Adem je pijn vrij

Als we onze emotionele pijn niet verwerken dan slaat het zich op in het lichaam. De energie in je lichaam zet zich vast omdat je de pijn van dat moment niet wilt voelen. “Je stopte zelfs met ademhalen”

Meer Informatie  

Coachen & Slapen

Je kunt er voor kiezen om naar ibiza te komen voor een 1 op 1 coaching traject & te overnachten in de camper. Neem contact met mij op via het contact formulier.

Meer Informatie  

Overzicht tarieven/vergoeding

Hier onder vindt je een overzicht van mijn vergoeding in jou persoonlijke investering. Ik werk altijd met liefde en geduld, en maak altijd af wat er afgemaakt dient te worden tijdens een sessie…

Meer Informatie  

Contactgegevens Coaching

Ik coach, begeleid & ondersteun op een liefdevolle ♡ manier volgens afspraak op diverse locaties in Nederland.

Meer Informatie