Bepaal je levensdoel


Bepaal je levensdoel

Ieder mens is met een bepaald doel naar de aarde gekomen. Het kan zijn dat jij nog niet leeft volgens jouw hoogste plan. Doormiddel van jou geboorte datum kan ik jou een goed beeld geven waarvoor jij hier op aarde bent en wat de bedoeling is van je komst hier. Krijg inzicht in je talent en bepaal je levensdoel! 


“Het leven waarvoor jij geboren bent” is een praktische gids voor jou die jou helpt om jouw levens richting te bepalen. Het kan zijn dat jij je leven leid op een manier die voor jou prettig en plezierig is. Maar ik heel veel gevallen is dit niet zo! Het is nooit de bedoeling dat jij lijdend door het leven gaat! Je weet en voelt dat je niet iets doet waar je heel gelukkig van wordt. Misschien heb je werk of een baan waarin jij niet tot je recht komt. Waarin jou mooie zelf onderuit gehaald wordt en geen waardering krijgt voor wie jij bent en wat je doet.

Wellicht kan ik je helpen om richting te geven aan wat je echt wilt, waar jij je gezien, gewaardeerd en prettig voelt. Wie wil dit nu niet?

Doormiddel van jou geboortedatum kan ik jou informatie sturen waar je inzichten krijgt in jezelf waar je zelf nog niet opgekomen was omdat het niet zichtbaar en eerder voelbaar was.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou jij informatie willen ontvangen die hoort bij jou talent en levensdoel! Stuur mij dat gerust een berichtje of een mailtje.


Voor een bedrag van €75,- ontvang jij informatie en tools over jezelf waar je mee aan de slag kan gaan om de beste versie van jezelf te worden. Het kan zijn dat je hier veel herkenning in vindt en daybreak de bevestiging ontvang die je ergens altijd al dacht ;) 


Mocht interesse hebben in talenten en je levensdoel, en het leven waarvoor je geboren bent. En wil jij leren verbinding te maken met je gevoel, om weer in contact te komen met je ware zelf? 

Zou je hier gebruik van wilt maken? Schroom je niet en stuur mij dan een bericht of neem telefonisch contact op via de Contactpagina of kijk op: Begeleiding & ondersteuning 


In Liefde,
Ron