Hoe werk ik…
Mijn werkwijze is altijd met liefde & geduld en neem uitgebreid te tijd voor jou innerlijke proces.  

De heling van oude pijn begint wanneer je bereid bent om oude pijn te erkennen, het in de ogen te kijken, het te doorvoelen, te onderzoeken en het zo alsnog te verwerken” 

Veiligheid & vertrouwen staan altijd centraal die weer voor een gezonde basis mogen gaan zorgen. Ik neem je letterlijk bij de hand en stem me af op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik maak gebruik van mijn sensitiviteit & mijn intuïtieve gave. Mijn eigen ervaringen als zowel leerling & leraar hebben gezorgd voor de methodes waar ik mee werk zoals: lichaamsgerichte oefeningen, energetische healing technieken, muziek en klank, visualisatie, meditatie, inner child, familieopstellingen, energetische reset.


Wil jij leren verbinding te maken met je gevoel, om weer in contact te komen met je ware zelf? Schroom je niet en stuur mij dan een bericht of neem telefonisch contact op via de Contactpagina of kijk op de pagina’s “Waar mag ik je mee helpen?” &  Begeleiding & Ondersteuning. (Mijn fysieke werkgebied is Ibiza, en soms nederland;) Op afstand werk via telefoon,  beeldbellen of mail.


In Liefde,
Ron