Je levenspad

Je levenspad


Daar ga je dan, je pad belopend, niet weten wat er bij iedere stap die gezet word komt. Je kijkt naar de horizon en vergeet weleens nu van je grote stappen te genieten en te leren. Alle stappen die jij neerzet op jouw levenspad mogen bewust worden neergezet, ze hebben namelijk invloed op alles. Soms ga je een zijpad in, je weet dat je weer op je (hoofdpad) uit zal komen, je hebt alleen daar nog wat te leren om verder te mogen.


Om je levenspad te bewandelen heb je veel moed nodig, er hangt immers mist boven en je kan maar zoveel zien van wat daar gaat komen. Met vallen en opstaan, leer je hoe je deze mag lopen en dat is erg persoonlijk, niet bij iedereen gelijk. Soms loop je je pad met gelijk gestemden, maar vaak alleen. De mensen met hetzelfde bewustzijn op dat moment lopen even mee, maar dat is zo veranderlijk als het weer. 


Daarom zal je – als je vastberaden je pad bewandeld – mensen zien komen en gaan en soms komen ze weer terug op je pad. Dit komt omdat je persoonlijke energiefrequentie in ratio met je bewustzijn veranderd en dat dus van de mensen ook. Daarom zie je steeds weer nieuwe vriendengroepen ontstaan en nieuwe relaties, waar oude relaties eindigen.


Het is belangrijk om standvastig de weg naar jezelf te blijven vervolgen en nee, dat gaat niet zonder pijn. Sterker nog, hoe hoger je bewustzijn en persoonlijke energiefrequentie hoe zwaarder de cyclussen worden en dat ook weer in ratio met de energiefrequentie van de aarde en het bewustzijnsveld van de mensen op dit moment! Het is enorm wat er op macro en microlevel afspeelt op de aarde nu. 


Er vindt een versnelling plaats in het collectieve en persoonlijke bewustzijnsveld van de mensen en alle levende wezens in dit universum op dit moment. Weet dat de lessen, de zogenaamde verliezen en angsten het waard zijn. Je zal gelukkigere worden bij iedere les. Je gaat jezelf steeds beter leren kennen. Eigenlijk ga je herinneren wie je werkelijk bent als jij je pad bewandeld.


We zijn onderdeel van de alles, dus hebben kennis van alles. De een noemt het God, de ander de Creator, of de bron van alles dat is, het maakt niet uit hoe we het noemen. Alleen met onze reïncarnatie hebben we afgesproken alles te vergeten. 


Waarom? Omdat we alles willen ervaren en hoe kun je de zon op je huid ervaren als je dat al weet? ER is geen goed , geen fout, enkel ervaring.


Dus beloop je pad heel bewust en herinner wie jij werkelijk bent en weet dat je loopt naar het beloofde land, waar jij heel gelukkig zal zijn.


De basis van het leven is VRIJHEID

Het doel van het leven is VREUGDE

Het resultaat va het leven is GROEI


Leef vanuit Liefde♡