1 op 1 Energetisch healing sessie

Ondervind je geen doorstroming in je lichaam? En wil jij graag de energie weer door je lijf willen voelen stomen. Dan is wellicht een energetisch healings behandeling iets voor jou.

Doormiddel van mij handen, liefdevolle afstemming met jou en contact met de bron maakt ik verbinding en hef ik blokkades en vast gezette opgeslagen vaak (bevroren) energie op en zet ik het weer in beweging. 

Dit is een tijdelijke oplossing omdat jij zelf verantwoordelijk bent hoe jij met jezelf en anderen en situaties omgaat. Je gedachte bepaald voor een groot deel hoe jij je voelt. Als jij na mijn behandeling weer in oude gedachten en conditioneringen terug valt, kan het zijn dat delen in je lichaam weer vast gaan zitten.

Jij bezit over zelf helend vermogen en jij bepaald zelf hoe je dit inzet en hoe je er mee om gaat. Ik kan jou ondersteunen en begeleiden naar plekken waar jij zelf nu nog niet bij kunt komen, maar dit kan je zelf leren door hier bewust van te zijn en te voelen wat de behandeling met jou doet.

Mocht te interesse hebben in een energetische healing. Wil jij leren verbinding te maken met je gevoel, om weer in contact te komen met je ware zelf? Schroom je niet en stuur mij dan een bericht of neem telefonisch contact op via de Contactpagina of kijk op de pagina’s “Waar mag ik je mee helpen?” &  Begeleiding & Ondersteuning, hoe werk ik(Mijn fysieke werkgebied is Ibiza, en soms nederland;) Op afstand werk via telefoon,  beeldbellen of mail.


In Liefde,
Ron