Bellen of Beeldbellen

Het kan voorkomen dat je tegen bepaalde dingen, gedachtepatronen en gevoelens aan loopt, maar dat je nog niet voor jezelf duidelijk hebt wat het is. Iedereen heeft blinde vlekken en herkent zijn of haar overlevingspatronen niet direct waardoor JE STEEDS VAST LOOPT IN JE LEVEN!

Hoe fijn zou het dan zijn dat jij je verhaal kwijt zou kunnen aan iemand die daar vertrouwelijk mee om gaat, en die luistert zonder oordeel? 

Door telefonisch in gesprek te gaan kan jij je verhaal kwijt en kan je desgewenst in alle openheid vragen stellen over waar je tegenaan loopt. Het kan voor jou ook prettig zijn om elkaar kunnen zien en te kunnen aankijken om meer vertrouwen en veiligheid te ervaren daarom is het ook mogelijk om te  beeldbellen. Jij beslist wat voor jou goed voelt ;)

Veiligheid & vertrouwen zijn voor mij de basis van een gesprek, begeleiding, ondersteuning en of coaching. Klik hier voor Overzicht Tarieven & Vergoeding 

Heb jij het gevoel dat hier gebruik van wilt maken? 
Wil jij leren verbinding te maken met je gevoel, om weer in contact te komen met je ware zelf? Schroom je niet en stuur mij dan een bericht of neem telefonisch contact op via de Contactpagina of kijk op de pagina’s “Waar mag ik je mee helpen?” &  Begeleiding & Ondersteuning, hoe werk ik. (Mijn fysieke werkgebied is Ibiza, en soms nederland;) Op afstand werk via telefoon,  beeldbellen of mail.


In Liefde,
Ron