Live 1 op 1 gesprek

Jij wil je toch ook weer gelieft & gelukkig voelen?…


We kunnen samen hier in de prachtige natuur van Ibiza een1 op 1 sessie doen. Mijn werkwijze is altijd met liefde & geduld en neem uitgebreid te tijd voor jou innerlijke proces. Veiligheid & vertrouwen staan centraal die weer voor een gezonde basis mogen gaan zorgen. Ik neem je letterlijk bij de hand en stem me af op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik maak gebruik van mijn sensitiviteit en werk met intuïtieve gave en maak gebruik van mijn ervaring als lichaamstherapeut via onder andere:  energetische healing technieken, muziek en klank, visualisatie, meditatie, inner child, familieopstellingen, energetische reset.

HELING VAN OUDE PIJN
De heling van oude pijn begint wanneer je bereid bent om oude pijn te erkennen, het in de ogen te kijken, het te voelen, te onderzoeken en het zo alsnog te verwerken.

ONDERSTEUNENDE HULP
Het kan heel ondersteunend zijn om hier hulp bij te vragen omdat jij je eigen valkuilen vaak niet herkend. Je zult dan ontdekken dat de pijn die je zo vreesde het voertuig wordt op weg naar een volwassen bewustzijn en een diep gevoel van thuis zijn in jezelf. Wanneer je stopt met vechten tegen pijn komt er veel energie beschikbaar en ruimte in je lijf en zul je ervaren dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn om met moeilijke situaties om te gaan.

“The only way to go out is to go in” 
De enige weg om PIJN en EMOTIES te verwerken is door naar binnen te gaan en ze liefdevol te omarmen.


Wil jij leren verbinding te maken met je gevoel, om weer in contact te komen met je ware zelf? Schroom je niet en stuur mij dan een bericht of neem telefonisch contact op via de Contactpagina of kijk op de pagina’s “Waar mag ik je mee helpen?” &  Begeleiding & Ondersteuning, hoe werk ik. (Mijn fysieke werkgebied is Ibiza, en soms nederland;) Op afstand werk via telefoon,  beeldbellen of mail.


In Liefde,
Ron