Tarieven een bijdrage in mijn tijd

Voor mij is het belangrijkste dat jij je prettig en gewaardeerd voelt in een gesprek. Veiligheid en respect zijn voor mij een voorwaarde om jou te mogen begeleiden op het pad van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei.

Verder ben ik bereid om mijn tarief aan te passen naar draagkracht. Iedereen verdient inzichten en groei, en dat gun ik jou ook… In overleg kunnen wij hier samen een passende mogelijk voor vinden.

Hier onder vindt je het overzicht van de bijdrage in mijn tijd in jou persoonlijke investering.

  • Bellen of Beeldbellen 30 min €49,50
  • Energetisch healing sessie 1,5 uur €195.-
  • Één op één coaching sessie 1,5 uur €149,- 
  • Relatie coaching  (op aanvraag)
  • Intimiteitscoaching (op aanvraag)
  • 1 op 1 Mini Retraite camper (op aanvraag) 
  • Plant medicijn / Truffel Ceremonie op aanvraag

*Alle genoemde prijzen zijn inclusief  21% btw
Factuur op de zaak? dan gelden de zelfde tarieven exclusief 21% btw

Ik werk altijd met geduld en liefde, en maak altijd af wat er afgemaakt dient te worden tijdens een sessie. De vermelde tijden zijn dus een richtlijn voor jou om te weten hoe veel tijd een sessie ongeveer in beslag gaat nemen. Mocht het zo zijn dat de sessie bijvoorbeeld 10 of 15 minuten langer duurt dan word deze extra tijd niet aan je door berekend. 

Mijn praktijk is mijn camper, en de natuur. Mijn Werkgebied is Nederland Als ik in Nederland ben kun je naar mij toe komen of ik kom naar jou. Beide is mogelijk. Het kan zijn dat jij het als prettig ervaart om in je eigen omgeving thuis een sessie te doen. In dat geval kom ik met liefde naar jou toe. Hiervoor vraag ik een bijdrage in de brandstofkosten en kunnen we tijdens het maken van een afspraak bespreken.

Mocht je nog vragen of informatie nodig hebben schoom je niet en stuur mij dan een berichtje of neem telefonisch contact op via de Contactpagina 

In liefde,
Ron ♡